Trg Kralja Petra I Karađorđevića 11

055/201-192

rbfashionbih@gmail.com

Najčešća pitanja

Proces poručivanja je vrlo jednostavan. Poručivanje se vrši na sajtu u nekoliko koraka. Odaberete željeni proizvod, kliknete na potrebnu veličinu, boju i klikom dodati u korpu nastavljeate kupovinu. Potom kliknete na korpu na vrhu strane i pratite instrukcije na stranici. Popunite sva potrebna polja i na kraju kliknete na dugme Naručite. Uputstvo za kreiranje porudžbine možete naći na našem sajtu ovdje

Registrovanje na sajt je vrlo jednostavno. Možete to uraditi prilikom ulaska na sajt ili prilokom naručivanja proizvoda.Uputstvo za registrovanje  možete naći na našem sajtu ovdje.

Ne postoji minimalan iznos poručivanja ali ukoliko je porudzbina preko 250KM isporuka je besplatna a ukoliko je iznos porudzbine manji od 250KM isporuka se naplaćuje 9 Km.

Ne postoji minimalan iznos poručivanja ali ukoliko je porudzbina preko 250KM isporuka je besplatna a ukoliko je iznos porudzbine manji od 250KM isporuka se naplaćuje 9 Km.

Isporuka porudžbina moguća je isključivo na teritoriji Bosne i Hercegovine. U ovom trenutku ne postoji mogućnost isporuke robe van teritorije BiH.

Kuriri Euroexpressa (eksterna firma koja vrši dostabu robe za nas), pošiljke isporučuju na adresu isporuke u periodu od 8-16h.

Ne brinite! Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, pozove Vas na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja porudžbenice i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka nam se vraća.

Isporuka se vrši svakim radnim danom u periodu od 8-16h. Za pojedine veće gradove, isporuka je moguća i subotom od 9-12h. Isporuka u manjim mjestima vrši se dva do tri puta sedmično.

Dan prije isporuke dobićete email na adresu koju ste ostavili prilikom poručivanja da naredni radni dan možete očekivati isporuku. Na dan isporuke kurir Euroexpressa će vas pozvati na telefon da dogovorite vrijeme isporuke. Isporuka je moguća samo radnim danima. Isporuka u manjim mjestima vrši se dva do tri puta sedmično.

Plaćanje se može izvršiti gotovinom, kuriru prilikom isporuke.

Poručene artikle možete zamjeniti. Kako to da učinite pogledajte OVDJE.

Poručeni artikal možete reklamirati putem našeg Call centra na broj 055/201-192, ili pošaljite e-mail sa svojim podacima (ime, prezime, telefon) na adresu  rbfashionbih@gmail.com Više o načinu reklamacije pogledajte OVDJE

Moguće je zamjeniti artikal koji ste poručili za bilo koji drugi artikal iste, više ili niže cjenovne kategorije. Više o načinu zamjene pogledajte OVDJE.

Ne vršimo povrat novca. Više detalja o tome pogledajte OVDJE.

Možete otkazati porudžbinu telefonskim pozivom na broj telefona 055/201-192 ili slanjem e-maila na rbfashionbih@gmail.com sa brojem narudžbe koju želite da otkažete.

Potrebno je da klinete na link ULOGUJ SE u gornjem desnom uglu na vrhu stranice, a zatim link Zaboravili ste lozinku?. Nakon toga je potrebno da unesete e-mail adresu na koju će Vam stići link za resetovanje lozinke.

Pozovite nas na broj telefona 055/201-192 i mi ćemo poručiti za Vas.

Pošaljite nam email

onlinerbfashion@gmail.com